Mijn eerste boek

In ‘EMDR, de meest effectieve traumatherapie’, omschrijf ik alle aspecten van deze verbluffend effectieve en kortdurende behandelmethode voor het verwerken van traumatische gebeurtenissen. EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) is wetenschappelijk bewezen de meest effectieve traumatherapie die we nu kennen.

Niet alleen trauma’s, maar ook de meest uiteenlopende emotioneel beladen gebeurtenissen kunnen verwerkt worden met deze techniek. Een mooie bijkomstigheid is veelal het vergroten van eigenwaarde en het bekrachtigen van een positief zelfbeeld. Wanneer we in staat zijn om emotionele pijn en innerlijke verkrampingen werkelijk los te laten komen we uit bij onze ware natuur. Een bron van innerlijke kracht en liefde.

Mijn boek, uitgegeven als ‘Ankertje’ door AnkHermes, is een informatief boekje dat makkelijk te lezen is (lees het persbericht). Door de vele persoonlijke beschrijvingen van de behandelingen van mijn cliënten kun jij je wellicht makkelijk herkennen in de beschreven problemen. Ik geef je op die manier een kijkje in de dagelijkse werkelijkheid van mijn praktijk.

Verder ga ik in op de vraag hoe je een goede (EMDR)-therapeut kunt herkennen en bij welke ziektebeelden een behandeling lastig is. Hierdoor is het een interessant boekje geworden voor zowel de leek als voor de hulpverlener.

Je kunt mijn Ankertje rechtstreeks bij mij in de praktijk verkrijgen voor € 9,99.
Het is uiteraard ook te bestellen als pocketuitgave of e-book bij Ankh Hermes of op bol.com.

Ik wens je veel leesplezier!